Over TWA, voor ouder en kind

Ik ben Petra Tijsma-Wassenaar. Naast mijn werk voor TWA, voor ouder en kind werk ik als orthopedagoog in het onderwijs en in de jeugdzorg. Ik ben bonusmoeder van twee stiefkinderen (19 en 15 jaar oud) en moeder van twee zoons (5 en 2 jaar oud). Toen mijn oudste zoon geboren was, ben ik hem al snel gaan dragen omdat ik het fijn vond hem dichtbij me te hebben. Ik werk veel met kinderen van 4 tot 18 jaar, maar ging me ook steeds meer interesseren voor de leeftijd 0 tot 4 jaar. Ik zocht steeds meer informatie over de baby- en peutertijd. In 2019 kwam de cursus Liefdevolle Verwachting op mijn pad en ik wist dat dit wat voor mij was. Eind 2019 ben ik gecertificeerd cursusleidster geworden, waarmee ik de eerste in Noord-Nederland ben. In 2020 ben ik ook nog draagconsulente geworden om andere ouders te kunnen helpen bij het dragen van hun kindje. 

 

Je vindt TWA in Berltsum, Friesland. Draagconsulten en privé cursussen Liefdevolle Verwachting kunnen op aanvraag ook ergens anders plaatsvinden.


Naast de cursus Liefdevolle Verwachting en draagconsulten kun je me uitnodigen voor een mamacafé, een lezing of een informatieavond. Daar zijn geen kosten aan verbonden.


Voor een babyshower of gezellige middag met vriendinnen vraag ik een kleine vergoeding van tijd en reiskosten (>10 km).


Stuur je een berichtje als je meer informatie wilt?