Knoopwijzen voor Zwangeren
Knoopwijzen voor Zwangeren

Knoopwijzen voor Zwangeren 

 

Heb je last van je groeiende buik of van je bekken? Als je zwanger bent, verplaatst je middelpunt zich steeds naarmate je buik verder groeit. En je lichaam corrigeert dat. Je kunt hierdoor last van je bekken krijgen, maar ook van je rug of je nek. Zwangeren trekken vaak een holle rug, omdat de buik zo trekt. Je onderrug is dan hol, maar je middenrug gaat bol staan om jou rechtop te houden en als reactie gaan het bovenste deel en je nek weer hol staan. De wervelkolom is steeds erg aan het aanpassen. Dat is zwaar werk. Je kunt er wat aan doen, maar als je druk geeft op de verkeerde plaatsen, kan je pijn erger worden. Daarom is het belangrijk om dat op de juiste manier te doen. Als je bijna nergens meer naar toe gaat, omdat het lopen zo moeizaam gaat, je hebt pijn of een hele zware buik, wie weet kan ik je dan verlichting brengen. 

 

Ik leer je zes manieren om een draagdoek om je lijf te knopen. Deze zes hebben verschillende functies. De ene knoopwijze zal meer verlichting geven op de ademhaling, de andere legt meer de nadruk op het verlichten van je bekkenklachten of pijn aan je ribben. Je leert echter alle zes, omdat je klachten erg kunnen variëren van dag tot dag. Wat je vandaag fijn vindt, kan een week later heel anders zijn, omdat je buik weer gegroeid is. 

 

Voordat we aan de slag gaan, stel ik je eerst wat vragen over je klachten, om vast te kunnen stellen of ik je kan helpen. Als je onder behandeling bent bij een arts of een fysiotherapeut, dan werk ik graag met diegene samen. 

 

Knoopwijzen voor zwangeren

 

Zes knoopwijzen voor zwangeren aanleren. Voor 1 persoon, bij jou thuis (of bij mij).

Duur: 90 minuten.

Exclusief reiskosten à € 0,19 per kilometer >10 km van Berltsum.

Dit wordt vooraf ter plekke afgerekend, contant of middels een betaalverzoek.

Tijdelijke actieprijs!

€ 55,00

€ 35,00