° Nieuws ° 

 

Yes, vanaf 3 maart mogen draagconsulten weer fysiek plaatsvinden! Ook online consulten blijven mogelijk. Huilt je kindje veel, heb je het idee dat je alleen nog maar op de bank zit met je kind en je handen niet meer vrij hebt, of lijkt dragen je fijn? Neem contact met me op, dan plannen we iets!

 

De cursussen Liefdevolle Verwachting blijf ik online aanbieden. Daarnaast zou ik bij je thuis kunnen komen, omdat je één persoon thuis mag ontvangen. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen je goed voor te bereiden op de komst van je baby? Neem contact op.


*Natuurlijk werken we met inachtneming van alle corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand, wassen de handen en de afspraak kan niet doorgaan als iemand klachten heeft of in afwachting is van een testuitslag*

 

 

Korting!!

Omdat deze situatie voor niemand leuk is en we wel wat leuks kunnen gebruiken, blijven de cursussen en draagconsulten voorlopig in de aanbieding! Kijk op de betreffende pagina voor de korting. Wij zijn van mening dat het belangrijk is voor (aanstaande) ouders om zich goed voor te bereiden op een baby. Juist in een pandemie is het belangrijk om je zonder angst en onzekerheid in je cocon terug te kunnen trekken en je te focussen op het nieuwe leven dat komt. Wij helpen door je afleiding en kennis te bieden. 

 

(update 24 februari 2021)

Zwangerschapscursus Bevallingscursus Opvoedcursus Draagconsulent Draagconsult Berltsum Menaam Dronryp Sint annaparochie Minnertsga Ried Franeker Tzummarum  Vrouwenparochie Stiens  Sint Jacobiparochie Leeuwarden Harlingen Drachten Friesland Waadhoeke Noard-East Fryslan Dantumadiel Súdwest fryslan Tytsjerksteradiel De Fryske marren Heerenveen